Cauti un touchscreen pentru telefonul tau ?

Daca touchscreen-ul telefonului tau s-a defectat iti recomand sa apelezi la www.magazingsm.ro , un magazin online specializat in comercializarea de accesorii pentru telefoane mobile .

Acest magazin online iti pune la dispozitie o gama variata de touchscreen telefon , si nu numai , pentru foarte multe modele de telefoane ale unor brand-uri de renume precum : Alcatel , Blackberry , HTC , iPad , iPhone , LG , Motorola , Nokia , Samsung , Sony Ericsson , Huawei , ZTE etc . Pentru mai multe informatii acceseaza chiar acum siteul nostru.

Recent Agawi a testat touchscreen-ul catorva dintre cele mai bune telefoane ale momentului , si ma refer aici la terminalele marca Apple , HTC , Samsung , Motorola si Nokia . Pentru aceia dintre dumneavoastra care nu stiu , Agawi este o bine cunoscuta companie specializata in streaming , aplicatii si jocuri .

In urma a nici mai mult nici mai putin de 50 de teste care au vizat analiza rapiditatii miscarii touchscreen-urilor compania Agawi a desemnat iPhone 5 ca fiind smartphone-ul cu cel mai rapid touchscreen din lume .

Touchscreen-ul din dotarea iPhone 5 raspunde la o atingere in numai 55 de milisecunde . Se pare ca acesta este de 2,5 ori mai rapid decat touchscreen-ul modelelor Android .

Iata care sunt celelalte terminale care completeaza topul smartphone-urilor cu cel mai bun touchscreen:

2. iPhone 4 – 85 milisecunde ;
3. Samsung Galaxy S4 – 114 milisecunde ;
4. Nokia Lumia 928 – 117 milisecunde ;
5. HTC One – 121 milisecunde ;
6 . Moto X ( model realizat de parteneriatul Google – Motorola ) – 123 milisecunde .

iPhone 5S este fara dar si poate cel mai apreciat terminal lansat vreodata de Apple iar vanzarile ne demonstreaza acest lucru . Celebra companie ABI Research a publicat recent topul celor mai bine vandute smartphone-uri ale momentului . iPhone 5S , in varianta 16 GB , a fost desemnat cel mai bine vandut smartphone in Q1 2014 . Urmatoarele trei pozitii in acest top sunt ocupate de trei modele Samsung .

Compania americana Apple a vandut in numai trei zile ( primul weekend de la lansare ) aproximativ 9 milioane de unitati iPhone 5S si 5C . Numarul terminalelor 5S vandute a fost de trei ori mai mare decat cel inregistrat de modelul 5C .

In ultimul trimestru al anului 2013 Apple a vandut 51 de milioane de iPhone-uri , o cifra sub asteptarile companiei , care se astepta la cel putin 55 de milioade de unitati vandute . Cu toate acestea , la finele anului 2013 Apple inregistra un total de 153 de milioane de iPhone-uri vandute in intreaga lume , un record pana si pentru o companie de calibrul Apple .

In primele trei luni ale anului 2014 Apple a vandut nici mai mult nici mai putin de 43,7 milioane de iPhone-uri la nivel mondial . Inregistrand astfel o crestere a vanzarilor cu 17% fata de perioada similara a anului precedent .
Succesul Apple este pus sub semnul intrebatii avand in vedere scaderea drastica a cotei de piata si concurenta tot mai puternica .

Actualmente , compania americana detine 15% din piata mondiala a smartphone-urilor , in timp ce eternul rival Samsung detine aproximativ 30% din piata . Se pare ca Apple va avea foarte mult de munca pentru a ajunge din urma si chiar a depasii vanzarile inregistrate de Samsung , avand in vedere ca , compania sud-coreeana se axeaza pe fabricarea de smartphone-uri pentru toate buzunarele .

Daca iti place arata si altora!