HTC One M9 Review

fata

Se asteapta ca HTC One M9 sa fie disponibil pe piata din intreaga lume incepand cu data de 31 Martie, acesta va aduce cu el o serie de upgrade-uri de la predecesorul M8. Diferenta dintre cele doua telefoane o face carcasa monobloc din aluminiu (in doua culori). Compania a specificat ca este prima din lume de acest gen deoarece s-a optat pentru integrarea a doua tonuri cromatice si doua finisaje diferite. One M9 va fi disponibil in diverse nuante – silver gunmetal grey, pink si gold.

La capitolul hardware, telefonul a fost conceput destul de bine cu un display HTC One M9 Original de 5-inch, rezolutie Full HD 1920 x 1080 pixeli, procesor Octa-Core Snapdragon 810 pe 64 biti, 3GB memorie RAM, 32GB spatiu de stocare (poate fi exstins pana la 128GB) si o dimensiune de 144.6 x 69.7 x 9.61 mm, putin mai scurt si mai gros decat M8.

Acumulatorul este mult mai impresionant avand 2800mAh, cea mai mare capacitate pe care HTC a oferit-o vreodata unui telefon. Noul cip ar trebui sa ajute la imbunatatirea autonomiei si sa ne ofere o utilizare mai indelungata.

spate

 

Telefonul va rula sistemul de operare Android 5.0.2 cu HTC Sense 7.0 si va permite personalizarea temelor mult mai profund incluzand iconitele sau fonturile. Puteti genera teme chiar de la fotografii.

Sunetul, fotografiile si videoclipurile sunt importante pentru HTC, iar din acest motiv a oferit modelului One M9 o camera principala de 20MP. Se pot inregistra clipuri video in rezolutie 4K si foloseste un “algoritm cu expunere dinamica”, care imita ochiul uman. De asemenea, ni s-a precizat ca poate produce efecte similare ca un Aparat foto Duo chiar daca nu exista un al doilea obiectiv. Camera frontala de pe M9 este camera din spate a predecesorului M8, ceea ce insemana ca are o rezolutie de 4MP.

Nu exista nici o veste referitoare la costul achizitiei insa cel mai probabil va ajunge pana la 850 de dolari.

 Deci, sunteti nerabdatori sa-l achizitionati ?

Daca iti place arata si altora!