iPhone 6S va avea un ecran curbat ?

Inainte sa va vorbesc de noul iPhone 6 vreau sa va prezint siteul nostru, un magazin specializat in comercializarea de accesorii pentru telefoanele mobile , dupa cum ii spune si numele . Touchscreen telefon , carcase , huse , incarcatoare , display-uri , carduri de memorie si multe alte produse de cea mai buna calitate la un pret imbatabil poti sa gasesti numai daca accesezi chiar acum www.MagazinGSM.ro.

Compania americana pregateste o toamna fantastica pentru iubitorii de gadget-uri . iPhone 6 , cel mai asteptat smartphone al anului , nu este singura surpriza pregatita de Apple . iOS 8 , noul sistem de operare de la WWDC , dar si un ceas inteligent , un wearable , care sa vina la pachet cu noul iPhone , pot sa ajute Apple sa stabileasca noi recorduri de vanzari .

Se pare ca acest ceas va face o foarte buna echipa cu noile optiuni din pachetul ‘’HealthKit’’ ( sanatate si fitness ) ale noului iOS 8 .

Potrivit unui site japonez de profil , Macotaka , iPhone 6 , viitorul varf de gama , va avea un display curbat care se va modela perfect dupa forma smartphone-ului . Ideea unui ecran curbat a aparut odata cu carcasa Squair Curvaceous Bumper , al carei design curbat protejeaza telefonul .

Cu toate acestea , ecranul curbat al noului iPhone 6 nu va fii la fel de curbat precum cel al smartphone-urilor LG G Flex si Samsung Galaxy Round .

Zvonurile merg si mai departe , tot mai multi specialisti in domeniu fiind de parere ca Apple pregateste un smartphone cu si mai multe colturi rotunjite si cu o diagonala mai mare .

Se pare ca iPhone 6 va avea doua versiuni , un iPhone de 4,7 inchi si un Phablet de 5,5 inchi . Astfel compania americana doreste sa devina un rival de temut pentru Samsung si HTC , pe piata smartphone-urilor de mari dimensiuni .

Japan Display , unul dintre cei mai importanti producatori de ecrane LCD din lume , este cel mai probabil furnizorul ecranului noii generatii de iPhone . Potrivit unor surse din interiorul companiei japoneze , se pare ca deja s-a realizat un display de 5,5 inchi Quad HD cu o rezolutie de 1.440*560 pixeli . Acest display este special creat pentru divizia smartphone-urilor de top .

Dupa cum ne-am obisnuit , si de aceasta data se zvoneste ca noul iPhone o sa fie si mai subtire si mai usor decat modelele precedente .

La capitolul hardware , Apple s-ar putea sa opteze de aceasta data pentru un procesor A8 de 64 de biti si 1 GB de RAM . Anumite surse sustin ca acest procesor se afla deja in productie in fabricile Taiwan Semiconductor Manufacturing Company .

Se pare ca iterfata noului sistem de operare , iOS 8 , va avea cu o coloana de aplicatii mai mult decat versiunea recenta .

Analistii companiei Morgan Stanley , citati de GSM Arena , sunt de parere ca vanzarile noului iPhone 6 vor fii cu 20% mai mari decat cele inregistrate de iPhone 5 . Insa nu trebuie sa uitam , ca si anul trecut inaintea lansarii iPhone 5 se proconizau 55 de milioane de unitati vandute , vanzarile fiind de doar 51 de milioane de bucati .

Cu toate acestea , noile dimensiuni propuse de Apple pot sa influenteze drastic soarta vanzarilor avand in vedere numarul mare al fanilor care doresc de ceva timp un iPhone mai mare.

Daca iti place arata si altora!