Samsung Galaxy S6 va fi lansat in luna aprilie?

Mai sunt cateva zile pana la 1 martie iar fanii Samsung asteapta aceasta zi ca pe o sarbatoare, Galaxy S6 si S6 Galaxy Edge vor fi lansate la aceasta data intr-un eveniment pre-MWC. Anuntul oficial referitor la data si ora lansarii nu mai sunt un mister, insa trebuie sa fim constienti de faptul ca lansarea globala pentru aceste gadget-uri este in curs de pregatire.

Un raport recent arata ca Samsung va lansa mai devreme pe piata din India aceste device-uri, undeva pe la mijlocul lunii aprilie. Acest zvon nu inseamna neaparat ca va ajunge pe toate celelalte piete intr-o perioada similara, insa clientii indieni vor avea optiunea de pre-comanda la Galaxy S6 pe la mijlocul lunii martie.

Intorcandu-ne in 2014, Samsung a lansat Galaxy S5 in peste 150 de tari la data de 11 aprilie, deci nu trebuie sa fim surprinsi deloc daca acelasi lucru se va intampla si in acest an. Ei bine, este doar un indiciu de care ne putem lega si cel mai probabil Galaxy S6 si S6 Edge vor fi lansate ambele in aceeasi perioada de timp.

Se asteapta ca device-ul Galaxy S6 sa ruleze sistemul de operare Android OS 5.0 Lollipop, iar ca si specificatii tehnice display -ul Galaxy S6 original va fi unul Super AMOLED – 16M culori cu o dimensiune de 5-inch (1440 x 2560 pixeli), procesor Quad-Core 1.3 GHZ Cortex-A53 / Quad-Core 1.9 GHZ Cortex-A57, memorie interna 3GB RAM si o camera principala de 20 MP .

Nu ne ramane decat sa asteptam data de 11 aprilie pentru a vedea cu adevarat daca Samsung va pastra traditia.

Daca iti place arata si altora!