Samsung pregateste lansarea Galaxy H7 si H1?

Samsung a depus recent o cerere pentru inregistrarea H1 si H7 ca nume de marca, iar acest lucru indica faptul ca s-ar putea lansa in curand o noua serie de telefoane. Ambele cereri au fost depuse in Coreea de Sud la OKPI. In momentul de fata, nu exista nici un indicu precum ca numele H1 si H7 vor fi folosite pentru produse comerciale. Oricum, si in cazul in care se va intampla, acestea vor fi cu siguranta dispozitive bazate pe Android (marca Galaxy este rezervata exclusiv pentru Samsung Android line-up). Desigur, acestea ar putea fi de asemenea, tablete sau diferite produse.

Dupa cum probabil stiti deja, inca de anul trecut Samsung a introdus nu mai putin de trei serii noi  de smartphone-uri, Galaxy A (inclusiv premium, telefoane metalice cum ar fi Galaxy A7, Galaxy A5 si Galaxy A3), Galaxy E (inclusiv Galaxy E5 si Galaxy E7), si Galaxy J (inclusiv low-end Galaxy J1).

Galaxy A7 este un smartphone mid-range pe care multi dintre noi l-am asteptat cu nerabdare si asta datorita pretului extrem de accesibil, aproximativ 420 dolari. Dupa cum precizeaza toate site-urile de specialitate, Galaxy A7 este cel mai subtire telefon “metal unibody” lansat de Samsung, avand doar 6.3 milimetri, mult mai subtire decat iPhone 6 Plus. Modelul a fost lansat in doua variante – single SIM si dual SIM, ambele avand un procesor Octa-Core, insa producatori diferiti. In interior gasim un acumulator de 2600 mAh, o memorie de 2GB RAM, display Galaxy A7 original de 5.5 inch (1080 x 1920 pixeli) si doua camere de 13, respectiv 5 megapixeli.

Ca o mica concluzie putem spune ca Galaxy A7 isi merita toti banii si nu ne ramane decat sa asteptam pana cand Samsung va anunta oficial noua serie Galaxy H.

Daca iti place arata si altora!